Healingkurs med medium Helen Olausson på CAP Kiropraktorkliniken AB 19-20/11-22!

Jag har bjudit in min goda vän och mentor Helen Olausson som arbetar som medium, föreläsare och författare för en kurs i healing 19-20/11-22.

Under denna spännande helg kommer vi under Helens trygga guidning få större kunskap om vilka vi själva är och vilka förmågor vi har genom meditation samt att både ge och få healing av varandra. Teori kommer varvas med filosofi och övningar samtidigt som vi befinner oss i en fantastisk och gammal bruksmiljö invid Lyckebyån.

För mer info, gå ut på kalendern på spirituelltcenter.se!

Kostnad: 3700:-. Lättare fika ingår (kaffe, te, frukt, choklad och nötter om vi inte har någon med nötallergi på plats…) Uppvärmningsmöjligheter finns för medhavd lunch!

Anmälan sker till mig på kiropraktorklinikenab@gmail.com och plats erhålles efter inbetalning av anmälningsavgift på 1000:- på swish 1234 83 1616 eller BG 5144-4719. Skriv ditt namn och nummer på inbetalningen. Resten av avgiften betalas på plats.